Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Contact

Calista van Haastert- van Limburgh
E: info@calistavanhaastert.nl
M: 06 28127360
BTW ID-nummer: NL015439045B01
KvK: 02082883

Links

Fotografie

Divers

Wij willen je heel erg hartelijk bedanken voor jou bijdrage aan een voor ons, en vooral voor onze jongens een tópdag.

De bijzonderheid dat jij als onze ambtenaar aanwezig was en opnieuw ons "huwelijk" wilde bevestigen was voor ons een extra tintje op een hele mooie dag die wij er met onze jongens van gemaakt hebben.

Juli 2011

Nellie en ik willen je nog hartelijk bedanken voor de wijze waarop je de 'ceremonie' afgelopen woensdag vorm hebt gegeven. Van de andere aanwezigen krijg je ook de complimenten!

Ook de manier waarop de kinderen erbij betrokken werden vonden we erg leuk. Op de foto’s is te zien dat ze trots waren. Van de bode hebben ze nog een rondleiding in de raadzaal gekregen...

Januari 2013

We wilden je via deze weg nog ontzettend bedanken voor je dienst tijdens onze bruiloft. We hebben enorm genoten van de dienst; wat was het prachtig! Ook een ontzettend leuk idee om de brieven verzegeld mee te geven. Ze zijn nog steeds verzegeld hoor, haha!

We vonden het gesprek bij jou thuis ook leuk. Het was allemaal perfect. We hebben van de gasten ook allemaal complimenten gekregen. Een stel zei al dat wanneer zij gaan trouwen, ze jou willen!

Echt super bedankt!

September 2011