Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Hoe werk ik?

Een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag is de huwelijksvoltrekking. Ondanks het officiële karakter hiervan, vind ik het een uitdaging er een gezellige, ongedwongen en blije plechtigheid van te maken met veel ruimte voor persoonlijke wensen, humor en ideeën. Vanzelfsprekend is er aandacht en ruimte in mijn speech voor familie, getuigen en vrienden.

Kinderen zijn voor mij altijd een belangrijk onderdeel van de plechtigheid en betrek ik er graag bij.

Willen jullie muziek , elkaar toespreken, iemand een gedicht of lied laten voordragen of de ringen laten geven, het zijn allemaal mogelijkheden die ik in het kennismakingsgesprek graag met jullie bespreek.

Een aantal weken voor jullie huwelijk, nodig ik jullie bij mij thuis uit voor het kennismakingsgesprek. Ik woon in Groningen, maar ben ook regelmatig een aantal dagen in het midden van het land en kan jullie daar ook ontmoeten.

Sfeer proeven?

Om een eerste indruk van mijn manier van werken te krijgen zijn jullie altijd welkom om een keer te komen kijken bij een huwelijk wat ik voltrek. Om de sfeer te proeven en te kijken of mijn manier van werken jullie aanspreekt.

Gelukkig waren we niet de enigen die bij ons eigen huwelijk aanwezig waren, hihi, en worden we er door anderen nog vaak aan herinnert.

Hét hoogtepunt van de dag was voor iedereen toch wel de ceremonie met die fantastische ambtenaar "Waar hebben jullie die vandaan gehaald", "Wat een fantastisch mens", "Ik heb een hekel aan ceremonies, maar die van jullie was toch wel heel bijzonder", "Wij willen ook een brief naar elkaar gaan schrijven", etc etc. We hebben zoveel complimenten over jou gehad! Maar geheel terecht, je was ook echt geweldig!

Juni 2011

Vanaf het eerste moment van kennismaken een klik. We voelen ons welkom, er is interesse voor elkaar en humor.

Tijdens het voorbereidend gesprek worden de contouren zichtbaar en is het een mooi samenspel van onze wensen en de persoonlijke inbreng van Calista. De trouwceremonie is ontspannen, intiem, vrolijk en vol ruimte voor alles dat zich aandient.

Dank je voor jouw invulling van het werk dat je zichtbaar met zo veel plezier en passie doet en dat je nog bij vele echtparen zo’n bijzonder moment mag delen.

Juni 2011

Het is al weer bijna twee weken geleden dat Bert en ik in het huwelijksbootje stapten. Wat een geweldig, prachtige dag, die begon met een prachtige ceremonie. Wij willen jou dan ook heel hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie. Isis en wij hebben er van genoten. Het was zo ontspannen en persoonlijk. Veel van onze gasten gaven ook aan dat ze het een geweldige, bijzondere ceremonie vonden.

Januari 2013