Calista van Haastert

Jullie eigen trouwambtenaar

Wat zijn de mogelijkheden?

In Nederland kun je trouwen op vele lokatie's maar misschien willen jullie liever trouwen op een zelf gekozen lokatie of zelfs in het buitenland. Als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan ik in het hele land huwelijken voltrekken.

Als je naast het 'standaard huwelijk voor de wet' nog een bijzondere belevenis van je huwelijksvoltrekking wilt maken kan ik dit voor je invullen. Je kan je eigen ceremonie in het bijzijn van alle familie en vrienden op elke gewenste lokatie laten plaatsvinden. Een groot of klein gezelschap, binnen of wellicht in de open lucht, 's avonds, in het weekend of op feestdagen.

Wat kost het?

Natuurlijk willen jullie weten wat de kosten zijn. Op basis van jullie wensen en mijn voorbereidingstijd zal ik een tarief samenstellen. Dit is afhankelijk van de tijd die ik denk nodig te hebben voor mijn speech, de dag van de week, tijdstip en plaats waar jullie trouwen.

Naar aanleiding van ons eerste contact, meestal is dit per telefoon, zal ik de kosten overzichtelijk maken in een offerte.

Na dit geweldige weekend zijn we weer een beetje bijgekomen van alle feestelijkheden. Wij wilden je even hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie die we hebben gehad.

Wij vonden het heel indrukwekkend en tegelijk ook heel relaxed. Ook de fam en vrienden hadden niks anders dan lof over de ceremonie en de manier hoe je het allemaal deed. Dit was de start van een ongelooflijk mooi weekend. Wij zijn daarna naar Ameland vertrokken en hebben daar ook nog 2 fantastische dagen gehad onder winterse omstandigheden. Met de nodige anekdotes, teveel om op te noemen

Calista wij wensen jou en je familie hele mooie feestdagen en we zullen je mooie woorden nooit vergeten.

Wij hebben je toespraak als zeer fijn ervaren en vonden het ook leuk dat je je eigen draai en invulling eraan hebt gegeven. Wat dat betreft heb je ons goed aangevoeld.

De familie was erg positief en zeiden dan ook dat je zo'n trouwambtenaar zelden tegenkomt. De reden waarom we jou kozen heb je waargemaakt, een goeie keuze dus van ons. Bij deze willen we dus nogmaals bedanken!

Juli 2012

Derk en ik wilden nog laten weten dat we het onzettend leuk vonden in het gemeentehuis. Echt op zo'n ontzettend leuke manier gedaan. We hebben van veel mensen gehoord die dag dat ze vonden dat u het zo leuk deed. Mooi om die brieven zo verzegeld te hebben. Ze zijn nog dicht hoor...haha.

29 juni 2011